Geaccrediteerde nascholing voor tandartsen
Menu

Over het abonnement op het nascholingstijdschrift

Kan ik alleen een abonnement nemen op het nascholingstijdschrift QP-Tandheelkunde?

Ja, dat kan. U ontvangt dan zesmaal per jaar het nascholingstijdschrift. Ook krijgt u toegangscodes voor deze website en de mogelijkheid om kennistoetsen te maken en certificaten te behalen. U heeft in dit geval geen toegang tot de QP-Themadagen.

Vanwege de aard van de uitgave wordt de abonnee geacht het abonnement in het kader van zijn beroeps- of bedrijfsuitoefening te ontvangen (met uitzondering van studenten en gepensioneerden). Mocht dit anders zijn, dan is de abonnee gehouden dit binnen één maand na ontvangst van de bevestiging van het abonnement per e-mail, telefonisch of schriftelijk aan de uitgever door te geven.

Klik hier om in te schrijven

Wat kost een abonnement op het nascholingstijdschrift QP-Tandheelkunde?

Voor het academisch jaar 2019/2020 zijn de kosten voor het abonnement op het tijdschrift € 275,-  (€ 252,29 excl. btw). U kunt zich hier inschrijven.

Mijn partner is ook tandarts. Wij hoeven maar één tijdschrift te ontvangen. Is dat goedkoper?

Quality Practice is een individuele nascholingsformule. De punten die worden verstrekt voor de kennistoetsen zijn puur individueel. De werkelijke kosten voor QP-Tandheelkunde zitten in de totstandkoming van de verschillende onderdelen en niet zozeer in de druk en verzendkosten van een tijdschrift. Wij kunnen in dit scenario geen korting geven.

Hoe kan ik mijn QP-abonnement op het nascholingstijdschrift opzeggen?

Uw abonnement wordt automatisch verlengd per academisch jaar. Stuur uw opzegging voor 1 juli naar:

Prelum
t.a.v. Abonneeadministratie QP
Postbus 545
3990 GH Houten

Of stuur een e-mail aan qp@prelum.nl

Als u uw lidmaatschap heeft opgezegd, kunt u de nog geldige kennistoetsen maken tot het einde van het betreffende academisch jaar: uiterlijk 31 augustus.

Ik woon in het buitenland. Worden er dan aanvullende kosten berekend voor een lidmaatschap of abonnement?

In het buitenland woonachtige leden betalen de reguliere prijs voor een lidmaatschap.

Voor losse abonnees op de nascholingstijdschriften berekenen wij de extra verzend- en administratiekosten door. De toeslagen voor adressen in het buitenland zijn:

  • binnen Europa € 42,50
  • buiten Europa € 57,50